Misztrál-Raktárkészlet kezelő és számlázó program
e-mail: jelszó:
Elfelejtett jelszó

Misztrál-Raktárkészlet kezelő és számlázó program

  • A Misztrál egyik legnagyobb előnye, hogy több, egymástól függetlenül működő telephely készleteit kezelhetjük vele és a telephelyi adatokból képes összesítő kimutatásokat készíteni.
  • Elsősorban azoknak a kereskedő cégeknek ajánljuk, akik egy gyors, egyszerűen kezelhető raktárprogramot keresnek, valamint azoknak, akik nem szeretnék kinőni a programjukat, amikor újabb funkcióra van szükség, vagy ha újabb telephelyet nyitnak.
  • A kisvállalkozásoktól, akár a több telephelyes vállalkozásokig folyamatosan bővíthető a rendszer.
  • A rendszer moduláris felépítésű, így Önnek csak azokért a funkciókért kell fizetni, amiket ténylegesen használni kíván.
  • A program havi bérleti konstrukcióban is rendelhető.
  • A demóverzió ingyen letölthető és kipróbálható.


Támogatott operációs rendszerek:
Windows 7, Windows 8, Windows 10

Válasszon a következő lehetőségek közül!Verzióinfó
1.0570 verzió - 2018.05.09.
-Deviza készpénzes bizonylatok esetén választható, hogy program a befizetés alapján a visszajáró összeget forintban vagy devizában számolja.
1.0569 verzió - 2018.04.27.
- Előzmény nélküli visszáru esetén a készlet értéke a cikktörzsben lévő beszerzési árral (ha ki lett töltve),vagy a készlet utolsó ismert átlagával (ha rendelkezésre áll) egyéb esetben a bizonylaton szereplő árral fog változni.
- Vevői visszáru ablakon cikkszám alapján vissza lehet keresni, hogy melyik bizonylatokon szerepelt a termék.
- Készlet kisöprés funkciónál a program feldobja egy listába a termékeket, ahol ki lehet válogatni a kivezetésre szánt cikkszámokat.
- Termék import execlből tartalmazza a rendelési csomagolási egység mezőt is.
- Termék egyéb tulajdonságok importálásakor lehetőség van cikkszámonként törölni a régi tulajdonság adatokat és csak az importban szereplőket feltölteni (korábban csak javításra és hozzáfűzésre volt lehetőség)
- Lekérdezés/Árváltozás menü pontban a címke nyomtatáskor új méret is választható, illetve a program megmutatja a kiválasztott cimkék darabszámát. Lehetőség van csak azokat megjelölni, amelyeknek az alap raktárban van készlete.
- Devizás bizonylat írásakor az árfolyam beállításakor lehetőség van dátum alapján az MNB középárfolyam letöltésére, ezzel kapcsolatban a tizedes jegyek kezelése javításra került.
1.0568 verzió - 2018.04.06.
-Godex G300 vonalkód nyomtató kezelés javítása
-Kiadáskor Pénznem választás esetén az árfolyam letölthető egy internetes adatszolgáltatótól.
1.0567 verzió - 2018.03.29.
-Új paraméter: Készpénzes értékesítésnél kötelezővé lehet tenni az átvett összeg kitöltését.
-Azok a vállalkozások, akik nem számláznak a Misztrál programmal, de a készletfogyást vevőnként szeretnék követni, létrehoztunk egy új bizonylattípust: 2Q Alapértelmezés szerint nincs engedélyezve. Ez nem adóügyi bizonylat, csak a készletmozgás nevesítéséhez szükséges.
1.0566 verzió - 2018.03.26.
-EUR blokk melléklet javítás (blokk nyomtató használatakor)
1.0565 verzió - 2018.03.18.
-STORNO módosítások: több raktárt érintő gyűjtő, vagy határozott idejű elszámolási számla STORNO esetén minden termék az eredeti helyére kerül vissza, Deviza készpénzes számla és blokk melléklet esetén a STORNO követi az eredeti befizetés összegét is , nemcsak a bizonylat értékét.
-Raktár listát ki lehet menteni EXCEL-be.
-Adóhatósági adatszolgáltatás: Sortörések betétele az XML elemek után.
-Partnertörzs: Csoportos adószám megadási lehetőség
1.0564 verzió - 2018.03.16.
-STORNO módosítások: több raktárt érintő gyűjtő, vagy határozott idejű elszámolási számla STORNO esetén minden termék az eredeti helyére kerül vissza, Deviza készpénzes számla és blokk melléklet esetén a STORNO követi az eredeti befizetés összegét is , nemcsak a bizonylat értékét.
-Raktár listát ki lehet menteni EXCEL-be.
-Adóhatósági adatszolgáltatás: Sortörések betétele az XML elemek után.
1.0563 verzió - 2018.03.05.
- Partner info részletek gomb esetenként rossz bizonyalttípust írt ki. (bevételi bizonylattípusok összekeveredtek)
1.0562 verzió - 2018.03.05.
-Számlák lekérdezése kötésszámra
-Telephelyi készlet több raktárra - nyomtatás
1.0561 verzió - 2018.03.01.
-Recept javításnál a tétel javítás gomb nem volt aktív, csak új tétel felvitele után
-Bevételezés egyedi EXCEL táblából: képes új cikkszámot felvinni akkor is ha üres a cikkszám (generálás), és akkor is ha saját cikkszámot adunk meg.
-Termekcímke nyomtatáskor ha túl nagy a példányszám, figyelmeztetést kapunk.
-Termekcímke nyomtatáskor ha a vonalkód generálást választjuk, akkor adott sorhoz konkrét vonalkódot is hozzárendelhetünk (pl.: ha a cikk létrehozásakor elmaradt a gyári vonalkód megadása)
-Devizás bizonylatnál az utoljára beírt árfolyamot a program megjegyzi, és a továbbiakban azt kínálja fel.
Ingyenes demoIngyenes demo
Előzetes árkalkuláció Előzetes árkalkuláció
Program megrendelés Online megrendelés
A programról írták A programról írták:
"Nem kis bátorság és felelősség volt cégünknek 2009 nyarán évközben programot váltani, egy több mint 10 éve használt és jól működő számla és raktárkezelő programról a MISZTRÁL-raktárkészlet és számlázó programra.
Mi mégis a MISZTRÁL mellett döntöttünk pedig a réginek ott volt a kompatibilis leváltó típusa egy kattintásra.
Profi választás volt, mert ez a program szinte mindent tud, amit egy cégnél számlázással, raktárkezeléssel kapcsolatban felmerülhet.
Hogy mi mindent kell tudnia egy számlázó és raktárkezelő programnak, tömören pénzt kell keresnie.
A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, amit a programozók mindig a felhasználók igényeinek figyelembevételével végeznek, a MISZTRÁL továbblépett a felhasználóbarát programok szűk körébe is.
Összefoglalva nyugodtan váltson, \"nem kell félni nem fog fájni\"!"

Hermán Péter
ügyvezető igazgató
H-Therm Kft.
"Naprakész árak:
a) Közös, egységes cikktörzs (cikkszám, megnevezés) használatával könnyebbé válik a termékek beazonosítása, új termékek, termék csoportok megjelenése esetén egyszerűbbé válik a cikktörzs bővítése.
b) Könnyű az árváltozások nyomon követése akár a készlet nélküli termékekre is.
c) Gyors átárazás lehetősége akár tételesen akár cikkcsoportonként szorzók alapján
d) Gyártói listaárak használatával is lehetőség van akár a beszerzési akár a végfelhasználói árak kialakítására.
e) A naprakész árak lehetővé teszik a gyors és pontos árajánlatok készítését.

Gyors bizonylatkészítés:
a) A bizonylatok egymásra épülnek így egy elkészült árajánlatból könnyen készülhet bejövő megrendelés majd kimenő megrendelés, amit a termékek beérkezését követően egyszerűen bevételezhetünk és készíthetünk egyből szállítólevelet vagy számlát.
b) Rendszeres vevőinknek kialakított egyéni kedvezményeket előre rögzíthetjük, így számlázáskor ezzel már nem szükséges időt tölteni.
c) A szerelőknek adott kedvezményeket (ha nem a saját nevére kéri a szerelő a számlát) tudjuk gyűjteni, majd a következő vásárláskor egyszerűen elszámolni."

Kassai Péter
Reál-Ker Kft. Esztegom
"18 telephelynek párhuzamosan látjuk a mozgásait, készletszintjeit. Látjuk az értékesítések árréseit. Egységesíteni tudjuk az árakat. Lehet látni a tényleges fogyásokat, és így nem kell 120 napos készletekkel rendelkezni, mint amikor érzésből rendeltünk. Az elfekvő készletek leépítésében nagyon nagy segítséget nyújtott a program. Az új cikkeket, új árakat nagyon gyorsan lehet aktualizálni."

Barla Szabó Péter
D-ég Thermoset Veszprém